Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.12.2021.

14:20

Gobeljić: Idemo u Portugal po zasluženi prolaz

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić rekao je da je sada vreme da tim u Portugalu izbori zaslužen prolaz u nokaut fazu Lige Evrope.

Izvor: Beta

Autor:Beta

Gobeljić: Idemo u Portugal po zasluženi prolaz
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju u četvrtak ekipi Brage, u meču poslednjeg kola Grupe F.

"Očekuje nas utakmica protiv Brage koja je kruna prvog dela sezone, sve je u našim rukama. Naporno smo radili tokom dosadašnjeg dela takmičenja kako bismo bili u ovoj poziciji, a sada je vreme da u Portugal odemo po zaslužen prolaz u narednu fazu takmičenja", rekao je Gobeljić, preneo je klupski sajt.

Na tabeli Zvezda vodi sa deset bodova, Braga na drugom mestu ima bod manje, danski Mitjiland je treći sa osam bodova, a poslednji Ludogorec ima jedan bod.

Direktan plasman u osminu finala Lige Evropa osiguraće pobednik grupe, drugoplasirani ide u šesnaestinu finala, dok treća ekipa ide u šesnaestinu finala Lige konferencija.

Gobeljić je dodao da mnogo znači što Zvezda ne zavisi od rezultata drugih ekipa, kao i da je jasno da moraju igrati koncentrisano od prvog minuta.

"Radi se o ozbiljnoj ekipi, pokazali su to bezbroj puta ove sezone, ali smo mi u boljoj poziciji od njih. Daćemo sve od sebe da pritisak koji oni imaju pretvorimo u našu prednost i obezbedimo osminu finala Lige Evrope", rekao je on.

Desni bek crveno-belih istakao je da mu je žao što se meč ne igra u Beogradu, ali je dodao da igrači osećaju podršku navijača.

"Svesni smo koliko možemo da ih obradujemo, svaki momak će ostaviti poslednji atom snage na terenu kako bismo to i učinili. Mi smo Crvena zvezda, idemo da pokažemo naš slavni klub u pravom svetlu i da učinimo svakog zvezdaša ponosnim. Pobeda je jedino o čemu razmišljamo, a zatim da sa našim navijačima proslavimo još jedan veliki uspeh", zaključio je Gobeljić.

Meč između Brage i Crvene zvezde je na programu u četvrtak 9. decembra od 21.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve