Nova vest
Fudbal

Subota, 04.12.2021.

13:45

Mihajlović o Vlahoviću: Uvek je gladan, ljut, teško ga je zaustaviti

Fudbaleri Bolonje i Fiorentine igraju u nedelju meč 16. kola Serije A.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Mihajlović o Vlahoviću: Uvek je gladan, ljut, teško ga je zaustaviti
Foto: Profimedia/Independent Photo Agency/Alamy Live News

Biće to na nekio način i srpski okršaj, pošto Bolonju sa klupe predvodi Siniša Mihajlović, a Fiorentinu na terenu reprezentativac Dušan Vlahović.

On je prva zvezda time "ljubičastih" ove sezone, a uoči susreta ga je pohvalio i Mihajlović.

"Nemam običaj da govorim o protivničkim igračima, ali ću za Vlahovića napraviti izuzetak jer dolazi iz Srbije. Mnogo mi se dopada, ima velike kvalitete i to nije čudo jer je iz Srbije. Neke stvari dobiješ rođenjem. Uvek je gladan, ljut, nikada zadovaljan. Srećan sam i zbog vrhunskih rezultata koje Dušan ima sa reprezentacijom", poručio je Mihajlović.

Trener Bolonje sa svojim igračima svakako ima plan kako da zaustavi Vlahovića.

"Ne plašim ga se, u fudbalu i na terenu ne smete da se plašite, ima drugih stvari kojih se plašite. Biće teško zaustaviti ga jer je spreman i fizički veoma jak, ima brzinu, ali ja imam poverenja u svoje defanzivce", dodao je Mihajlović.

Siniša je otkrio da ponovo neće moći da računa na Marka Arnautovića.

"Neće biti spreman za utakmicu. I dalje oseća bol i ne želimo ništa da rizikujemo. Videćemo posle kako će se stvari razvijati", zaključio je trener Bolonje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve