Nova vest
Fudbal

Petak, 03.12.2021.

14:25

Klinsman: Junajted mora biti otvoren za Rangnikove ideje

Jirgen Klinsman, legenda nemačkog fudbala, smatra da Ralf Rangnik ima sve predispozicije da stvori jak Mančester junajted.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Klinsman: Junajted mora biti otvoren za Rangnikove ideje
Foto: Profimedia/Christian Charisius/dpa

Nemac je i zvanično preuzeo kormilo tima i imaće priliku da debituje u nedelju od 15 časova kada na Old Traford stiže Kristal Palas.

"U Nemačkoj je Ralf poznat pod nadimcima 'Arhitekta' ili 'Profesor’. On je veoma fudbalski potkovan, izgradio je nekoliko klubova od temelja i učinio ih učesnicima Lige šampiona. Vidite to sada kroz primer Lajpciga", kaže Klinsman za "Skaj Sports".

Klinsman kaže da je Rangnik svestran i da je vrlo temeljan u svom poslu.

"Radoholičar je, kad započne projekat, uvek daje sve od sebe. Uložiće svoje znanje i iskustvo da projekat uspe. Daće mišljenje o svakom delu slagalice, a Junajted to i jeste, ogroman klub, istinska slagalica".

Upozorio je ljude iz kluba da moraju da budu fleksibilni, jer bi u suprotnom, saradnja mogla kratko da traje.

"Biće fascinantno videti koliko su ljudi oko njega spremni da budu otvorenog uma, i da prihvate njegove ideje i razmišljanja. To je definitivno zanimljiva priča", zaključio je Klinsman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve