Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.12.2021.

13:40

Partizan i Zvezda u sredu na terenu

U sredu nastupaju fudbaleri Partizana i Crvene zvezde.

Izvor: B92

Autor:B92

Partizan i Zvezda u sredu na terenu

Ali dok crno-beli igraju u Kupu, crveno-beli će nadoknaditi zaostali meč Superlige Srbije.

Partizan od 16.15 gostuje trećeligašu Dubočici iz Leskovca, ali se meč igra na niškom "Čairu".

"Znamo šta donosi Kup, jedna eliminaciona utakmica. Ne znamo ni kakvo će vreme biti tamo. Mi smo spremni u potpunosti, idemo u najjačem timu, samo će (Saša) Zdjelar odmoriti, ostali su svi spremni", rekao je trener Aleksandar Stanojević na konferenciji za medije.

U sredu se igraju još tri utakmice osmine finala Kupa, Rad – Napredak, Radnik – Loznica i TSC – Kolubara, dok je odložen meča između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša.

Zvezda će ipak na teren u sredu, dočekuje gradskog rivala Voždovac u meču 10 kola Superlige od 18.30.

"Uradili smo analizu, Voždovac ne odustaje od svog stila igre, od golmana kreću, ne plaše se, izlaze visoko. Odigrali su dobru utakmicu, imali jednu ili dve šanse kod povoljnog rezultata. Spremamo se za njih dosta dobro i mi ćemo izaći dosta jako, na svaku loptu. Već godinama su prepoznatljivi po tome da se radi o ekipi koja želi loptu na zemlji i neće odustati od igre. Nama uvek odgovara ekipa koja dođe da se nadigrava sa nama", rekao je trener Dejan Stanković.

Dešavanja sa oba meča moći ćete da pratite u blogovima B92.net.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve