Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.12.2021.

09:23

Mančini preuzima Junajted?

Italijanski stručnjak Roberto Mančini jedan je od glavnih favorita da preuzme Mančester junajted na kraju sezone, prenose ostrvski mediji.

Izvor:

Autor:

Mančini preuzima Junajted?
EPA/Ettore Ferrari / POOL

Njegovom dolasku na "Old Traford" bi pomoglo ukoliko se Italija ne plasira na Svetsko prvenstvo u Kataru, ali čak i da se to desi Mančini će teško odbiti poziv Junajteda.

Bivši trener gradskog rivala Sitija tako je dodat na listu kandidata koju čine Erik ten Hag, Maurisio Poćetino i Brendan Rodžers.

Upravo zbog njegove prošlosti pitanje je kako bi bio prihvaćen od strane navijača. Na klupi "građana" je bio i kada je Serhio Aguero postigao čuveni gol protiv Kvins Park Rendžersa, čime je titulu oduzeo upravo Junajtedu.

Dok do te odluke ne dođe, "crvene đavole" će predvoditi Ralf Rangnik koji će se na kraju sezone pitati ko će biti menadžer tima posle njega.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve