Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.11.2021.

15:03

Stanojević u najjačem sastavu protiv trećeligaša

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da će igrati u najjačem sastavu meč osmine finala Kupa Srbije protiv Dubočice.

Izvor: B92

Autor:B92

Stanojević u najjačem sastavu protiv trećeligaša
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Stanojević je dodao da potpuno motivisano i koncentrisano idu na put u Niš.

Fudbaleri Partizana igraju u sredu protiv trećeligaša iz Leskovca, a utakmica je na programu od 16.15.

"Znamo šta donosi Kup, jedna eliminaciona utakmica. Ne znamo ni kakvo će vreme biti tamo. Mi smo spremni u potpunosti, idemo u najjačem timu, samo će (Saša) Zdjelar odmoriti, ostali su svi spremni", rekao je Stanojević na konferenciji za medije.

"Naravno igrači koji su povređeni i bolesni ostaju u tom statusu, ali su blizu da se vrate. Znamo šta nam je cilj, tako smo se i spremili, potpuno motivisani i koncentrisani idemo na put"
, dodao je on.

Stanojević je rekao da je njegova ekipa favorit, ali i da moraju biti oprezni, jer je Dubočica prethodno nakon penala eliminisala Spartak u Subotici.

"Iz tog razloga smo oprezni, kada se igra jedna utakmica nikada ne znate u kom pravcu može da ide. Znamo tačno na koji način igraju, imaju iskusnog trenera... U fudbalu ništa nije lako, tako da se i mi time rukovodimo"
.

Trener crno-belih ocenio je da njihov rival igra napadački fudbal, a da je jedan od najboljih igrača Dubočice Dušan Savić.

"On je sigurno najopasniji, oni su najefikasnija ekipa te treće lige, tako da znamo šta mogu", rekao je Stanojević.

Stanojević je dodao da mu je žao što se meč ne igra u Leskovcu, kao i da ekipa mora da se adaptira na sve uslove, vezane za stanje terena.

Šef stručnog štaba Partizana istakao je da u ekipi nema rasterećenja posle prvenstvene pobede nad ekipom Voždovca (3:0).

"U Partizanu nema rasterećenja, imamo sada Kup gde se igra jedna utakmica. Posle igramo sa Novim Pazarom. Meni je svaka utakmica ista, teška i zahtevna. Mi smo izuzetno oprezni, svaka utakmica za nas je eliminaciona".


Stanojević je dodao da sa ekipom putuju i trojica omladinaca (Petković, Ilić, Vlahović), dok će u timu biti i povremeni prvotimac Marko Milovanović.

Trener Partizana je rekao da je osvajanje titule u Super ligi Srbije i dalje najveći prioritet, ali i da će ekipa pokušati da dođe do kraja i u Kupu.

On je istakao da tim nijednom u dosadašnjem delu sezone nije igrao "labavije", kao i da se nekada pita i protivnik.

"Mi smo u svaku utakmicu ušli maksimalno. Odigrali smo 30 utakmica do sada, i stvarno smo na maksimumu. Nismo mašine",
istakao je Stanojević.

Meč između Dubočice i Partizana na programu je u sredu od 16.15.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve