Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 29.11.2021.

20:55

Bjeković smenio trojicu iz IO FSS

Zamenik predsednika FSS, Nenad Bjeković, po hitnom postupku, izbrisao je Dušana Mrakića, Dragana Ilića i Sašu Bajčetića iz članstva u Izvršnom odboru.

Izvor: B92

Autor:B92

Bjeković smenio trojicu iz IO FSS
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Odluka je objavljena u vanrednom izdanju "Fudbala", u ponedeljak popodne, posle burne sednice Skupštine FSS.

Mrakić, Bajčetić i Ilić pripadali su struji protivnika zamenika predsednika Nenada Bjekovića i generalnog sekretara Jovana Šurbatovića.

"Koristeći statutarna ovlašćenja, zbog stvaranja uslova za efikasnije funkcionisanje Izvršnog odbora FSS, imajući u vidu da su pojedini članovi IO FSS u proteklom periodu, usled različitih okolnosti izostajali sa sednica, zamenik predsednika doneo je ovo rešenje“, stoji u obrazloženju odluke, s potpisom Nenada Bjekovića.

Rešenje je konačno i protiv njega nije moguća žalba.

U istoj odluci, u IO inkorporirani su Dejan Filipović, Darko Ramovš i Aleksandar Mijailović. Filipović se nalazi na čelu Sudijske komisije, Ramovš obavlja poslove generalnog sekretara Udruženja klubova Super i Prve lige. Treći novajlija, Aleksandar Mijailović, malo je poznat fudbalskoj javnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve