Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 29.11.2021.

15:30

Žarko Lazetić zvanično novi trener TSC-a

Novi šef stručnog štaba Fudbalskog kluba TSC Žarko Lazetić stigao je u Bačku Topolu kako bi na TSC Akademiji odradio prvi trening sa novim timom.

Izvor: B92

Autor:B92

Žarko Lazetić zvanično novi trener TSC-a
foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Lazetić je na čelo TSC-a došao sa mesta šefa stručnog štaba ekipe Metalca iz Gornjeg Milanovca i preostala utakmice, do kraja polusezone, će iskoristiti da stabilizuje TSC.

Čelni ljudi TSC-a su u Lazetiću prepoznali trenera koji neguje moderan fudbal i za koga veruju da može da spreči dalju rezultatsku krizu u kojoj se klub nalazi.

"Izuzetno sam zadovoljan angažovanjem Žarka Lazetića, mislim da će doneti novu energiju u klub. Ono što posebno cenimo kod njega je rad sa mladim igračima i u pregovorima smo se vrlo lako dogovorili i razumeli", rekao je predsednik kluba Janoš Žamberi.

Novi šef stručnog štaba TSC-a uveren je da će se klub brzo vratiti na mesto koje mu po kvalitetu i pripada.

"Veliko mi je zadovoljstvo što dolazim u TSC, jer ne postoji trener u Srbiji koji ne bi želeo da vodi klub koji se ovako dobro pozicionirao i koji radi na pravom evropskom nivou, što možemo videti i kroz rad Fudbalske akademije", izjavio je Lazetić.

Debi Lazetića će biti 1. decembra, kada klub igra protiv Kolubare u okviru osmine finala Kupa Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve