Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 29.11.2021.

15:00

Grafičar ima novog trenera, Đurovski na novoj funkciji

Grafičar ima novog šefa stručnog štaba.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Grafičar ima novog trenera, Đurovski na novoj funkciji
Foto: FK Crvena zvezda

Reč je aktuelnom treneru Zvezdinih omladinaca Marku Neđiću koji će na novu funkciju stupiti u ponedeljak.

Neđić je u prethodne četiri sezone sjajno predvodio generaciju dečaka rođenih 2003. godine i sa njima osvajao svako takmičenje u kom su nastupali. Mladi i uspešni stručnjak je takođe ostvarivao zapažene rezultate na međunarodnim turnirima i važi za jednog od najperspektivnijih trenera u Srbiji.

Ako se uzme u obzir da okosnicu Grafičara sada upravo čine biseri koje je Neđić iznedrio, poput braće Mituljikić, Stankovića, Đurića i ostalih, može se očekivati da će se talentovani stručnjak brzo uklopiti, jer ekipu već dobro poznaje. Na klupi će debitovati u sredu od 13 časova kada će na terenima iza juga Marakane dočekati Budućnost iz Dobanovaca, a do kraja polusezone ih čeka još i utakmica sa Radom.

Neđić se u meču sa Čukaričkim oprostio od juniorske selekcije, a stručni štab predvođen Petrom Petrovićem će voditi tim u narednom meču protiv IMT-a, nakon čega sledi pauza i imenovanje novog trenera.

Takođe, legenda Crvene zvezde i dosadašnji šef stručnog štaba našeg razvojnog tima - Boško Đurovski, postaće potpredsednik Grafičara, a ujedno će biti zadužen i za koordinaciju sa Omladinskom školom Crvene zvezde, čime će saradnja biti podignuta na još viši nivo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve