Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.11.2021.

23:16

Vlahović: Goreće Srbija, goreće Beograd

Srpski fudbaler Dušan Vlahović govorio je o velikom rezultatu i plasmanu Srbije u Katar na Svetsko prvenstvo.

Izvor: SN

Autor: SN

Vlahović: Goreće Srbija, goreće Beograd
Foto: Tanjug/AP Photo/Armando Franca

Srbija je pobedom u Portugalu obezbedila plasman u Katar na Svetskom prvenstvu.

Utiske je sumirao i Dušan Vlahović.

"Mi smo već pričail pre utakmice i šta god da se desi da budemo mirni i skoncentrisani pa ćemo pobediti. Verovali smo još od marta, jer se tada pričalo da će se ovde odlučivati i da, lakše bi bilo ranije, ali ne može bolje od ovoga i ovako ući u istoriju. Mi smo 23 heroja, a ne 11 heroja, svi smo heroji jer znamo da smo dali maksimum izgarali i sve je vraćemo, jedva čekam Svetsko prvenstvo i da odemo tamo po rezultat", rekao je Vlahović.

Prisetio se i svoje želje 2018. godine...

"Ma naravno, sećam se anegodte kada se Sergej vratio sa SP i ja mu kažem idemo u Katar 2022. godine i sad smo se smejali. Ne bih voleo da odemo tamo i da ispadnemo u grupi, već da probamo da napravimo rezultat jer imamo kvalitet i želju, a sada smo pod euforijom, hvala na podršsci"


Za kraj je samo poručio:

"Goreće Srbija, goreće Beograd"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve