Nova vest
Fudbal

Subota, 30.10.2021.

18:12

"Postoji razočaranje, igrači Partizana su očekivali veću podršku"

Trener Partizana Aleksandar Stanojević iskazao je blago razočaranje zbog odziva navijača na utakmice crno-belih u aktuelnom trenutku.

Izvor: SS

Autor: SS

Foto: Starsport/Peða Milosavljeviæ

"Parni valjak" posle dugo godina zauzima prvo mesto na tabeli Linglong Superlige Srbije, sa čak osam bodova više od Crvene zvezde, uz utakmicu više.

Zbog te situacije, strateg Partizana nije skrivao nezadovoljstvo.

"Igračima to znači, igrači su očekivali, iskreno rečeno, veću podršku. Na stadionu jeste pozitivna atmosfera i svi su uz nas. Sećan sam kada su nas navijači bodrili, recimo, protiv Flore i kada nam nije išlo kako smo želeli. Ali, mislim da bi trebalo 'grobari' da prepoznaju ovaj trenutak, da dođu u većem broju, jer smo to zaslužili po odnosu, načinu igre. Ima malo razočaranja što nismo u većem broju svi zajedno. Nismo ni pola prvenstva prošli, imamo tešku borbu pred nama, pa nam je potrebna veća i jača podrška. Mi nismo ušli u Ligu Konferencije, nego su nas navijači uneli podrškom protiv Sočija i Santa Klare. To nam i sada treba",

Partizan u nedelju od 18.30 igra meč 15. kola Linglong Superlige protiv Čukaričkog.

Potom u četvrtak gostuje Gentu u 4. kolu Lige konferencija, a sledeće nedelje već će igrati protiv Proletera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

108 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve