Nova vest
Fudbal

Petak, 29.10.2021.

09:35

Natho: Biće sve teže i teže

Fudbaler Partizana Bibras Natho rekao je da je najvažnije da njegova ekipa nastavlja da pobeđuje

Izvor: B92

Autor:B92

Natho: Biće sve teže i teže
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

On je istakao i da će biti sve teže i da zato crno-beli moraju da ostanu koncentrisani samo na sebe.

"Postigao sam dva gola, ali ono što je najvažnije je da nastavimo da pobeđujemo. Biće sve teže i teže, ali moramo da budemo koncentrisani na sebe, da se držimo zajedno i da pobeđujemo u utakmicama i kada ide teško", rekao je Natho, prenosi klub.

Fudbaleri Partizana pobedili su Metalac sa 3:1, u zaostalom meču petog kola Super lige Srbije, a strelac drugog i trećeg gola bio je upravo Natho.

"U drugom poluvremenu smo stvarali više šansi. Posle trećeg gola mogli smo da postignemo još jedan ili dva pogotka, ali svakako je najvažnije da smo pobedili i da smo i dalje na prvom mestu", rekao je on.

Crno-beli su upisali 13. pobedu od početka šampionata i prvi su na tabeli sa 40 bodova, odnosno imaju osam bodova više od Crvene zvezde koja ima meč manje.

"Imamo osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani tim. Želimo da nastavimo još bolje i da ostanemo na prvom mestu. Koncentrišemo se samo na sebe jer znamo da, ako nastavimo dobro da igramo, niko neće moći da nas pobedi", rekao je Natho.

Partizan će borbu za titulu nastaviti već u nedelju, kada će dočekati ekipu Čukaričkog.

"Još od prve utakmice u sezoni igramo na svaka 3-4 dana. To je naš posao. Imamo veliki tim sa 25 igrača, možemo da ih rotiramo. Svako ko igra se mora boriti za bodove, moramo umeti da igramo i u Evropi i u ligi", rekao je Natho.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve