Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.10.2021.

18:40

Mihajlović: Nismo mi školarci pa da nas ućutkujete

Šef struke Bolonje Siniša Mihajlović govorio je o odnosu trenera i sudija u Italiji.

Izvor: MT

Autor: MT

Mihajlović: Nismo mi školarci pa da nas ućutkujete
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

U poslednje vreme primetan je skok broja isključenih trenera od strane arbitara u Seriji A.

"Stvari svakako mogu da budu bolje, jer smo sad za vikend imali četvoricu izbačenih stratega. A kada se isključe i Murinjo, i Spaleti, i Inzagi i Gasperini, onda iza toga mora da postoji neki razlog. Znate, ono što je Gasp rekao je tačno: nismo mi školarci, pa da nas nastavnici ućutkuju. Moramo da pričamo više", rekao je Mihajlović za "Gazetu".

Mihajlović je naveo sudiju Danijelea Orsata kao primer sudije koji ume da sasluša.

"Recimo, ja sa Orsatom mogu da pričam, mogu i da se sporečkam, ali on to sve razume. Potrebno nam je više takvog osećaja kod arbitara. Ali, kod mnogih sudija, kada probate da im se obratite, oni i ne žele da vas saslušaju. Kada bi mi neko od njih prišao i rekao 'Napravio sam grešku', sve bi se na tome završilo. Iskrenost se uvek ceni. Žao mi je što toga nema", dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve