Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.10.2021.

19:24

Milan se osipa

Izvršni direktor Milana Ivan Gazidis rekao je da će neki fudbaleri napustiti klubove kao slobodni igrači zbog velikog novca koji traže.

Izvor: B92

Autor:B92

Milan se osipa
Photo EPhotopress//SPORTSVISION/Sportphoto24/SIPA/Profimedia

On smatra da se menadžeri igrača ponašaju kao da se pandemija koronavirusa nikada nije dogodila.

Milan su tokom leta kao slobodni igrači napustili golman Đanluiđi Donaruma i Hakan Čalhanolu, koji su besplatno otišli u Pari Sen Žermen i Inter.

Klub sada rizikuje da se isto dogodi i sa Frankom Kesijem, čiji ugovor ističe u junu 2022. godine, dok se pretpostavlja da će Alesio Romanjoli napustiti San Siro besplatno.

"Odluke nikada nisu lake. U prošlosti, igrači nisu tražili da odu kao slobodni agenti. Umesto toga, klubovi danas posluju na odgovorniji način na finansijskom nivou, dok se igrači i menadžeri ponašaju kao da se pandemija korona virusa nikada nije dogodila", rekao je Gazidis, preneli su italijanski mediji.

"Neki fudbaleri će morati da odu kao slobodni igrači zbog novca koji traže. Mi ćemo nastaviti da donosimo odluke koje su u najboljem interesu kluba, da ostanemo konkurentni u vrhu Serije A i Evrope, ali ne možemo da ignorišemo ekonomsku održivost. Mislim da smo možda napravili greške, ali sve odluke donete su za dobro kluba", dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve