Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.10.2021.

15:05

Eraković u Zvezdi do 2025. godine

Crvena Zvezda i štoper Strahinja Eraković produžili su saradnju do leta 2025.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Eraković u Zvezdi do 2025. godine
Foto: FK Crvena zvezda

Eraković, koji je jedan od najtalentovanijih izdanaka iz omladinske škole, izjavio je da je srećan što će i dalje imati prilike da nosi crveno-beli dres.

"Sigurno da sam veoma srećan pošto sam Zvezdino dete i ovom prilikom bih želeo da se zahvalim klubu, svim zaposlenima, svojim saigračima i stručnom štabu na ukazanom poverenju i na tome što ću biti deo crveno-bele porodice do 2025. godine", izjavio je.

Kakvu ulogu ima svedoči i činjenica da je iako je bio jedan od najmlađih, nosio kapitensku traku.

"Dosta puta sam ponovio od kada sam došao u Crvenu zvezdu da je san svakog deteta iz Omladinske škole Crvene zvezde da potpiše ugovor, ja sam imao tu čast i da produžim saradnju, međutim neću stati ovde i nadam se da ćemo ostvariti velike uspehe ove sezone, ali i narednih. Zahvalan sam na poverenju, kapitenskoj traci, ali verujem da je ovo samo početak. Nadam se da ću imati ponovo priliku da budem kapiten i da što više puta startujem utakmice kao i da odigram veliki broj evropskih mečeva", izjavio je Eraković.

Igrač koji je za prvi tim debitovao u avgustu 2020. godine protiv Novog Pazara, otkrio je da ima i neostvarenu želju.

"Duplu krunu sam osvojio, jedina neostvarena želja mi je da zaigram u Ligi šampiona sa Crvenom zvezdom", poručio je defanzivac Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve