Nova vest
Fudbal

Nedelja, 24.10.2021.

16:58

Vlahović izviždan – odbio da izvede penal

Situacija u Fiorentini svakoga dana je nepovoljnija po Dušana Vlahovića nakon što nije produžio ugovor sa timom iz Firence.

Izvor:

Autor:

Vlahović izviždan – odbio da izvede penal
Foto: Profimedia

Poslednji u nizu događaja odigrao se na prvenstvenom meču sa Kaljarijem, tačnije tokom zagrevanja kada su ga navijači Viole izviždali.

Tokom samog meča, lopta je unutar Kaljarijevog šesnaesterca pogodila u ruku Baldea Keitu, nakon čega je arbitar pokazao na "belu tačku".

U dosadašnjem delu sezone prvi izvođač je bio Vlahović (realizovao tri od tri penala), međutim ovoga puta to nije bio slučaj uprkos činjenici da je bio na terenu.

Nejasno je šta je tačno dovelo do toga. Prema jednim navodima, Vlahović je saigraču Niku Gonsalesu rekao da ne želi da izvede penal kada ga je ovaj pozvao, a potom je Bonaventura otišao do kapitena ekipe Biragija koji je penal i izveo.

Prema drugim navodima, upravo je kapiten ekipe odlučio na licu mesta da on bude taj koji će izvesti penal kako bi skinuo pritisak sa Vlahovića. Neizvođenje penala nije sprečalo srpskog napadača da proslavi gol sa ekipom.

Potom se u drugom poluvremenu i sam upisao u strelce nakon sjajno izvedenog slobodnog udarca, a o tome više pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve