Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.10.2021.

14:25

Kuman: Moramo da pobedimo, nema drugog rešenja

Trener Barselone Ronald Kuman rekao je da njegov tim mora da pobedi u meču Lige šampiona protiv Dinama iz Kijeva, ukoliko žele plasman u osminu finala.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Kuman: Moramo da pobedimo, nema drugog rešenja
Foto: Profimedia

Barselona u sredu na svom stadionu igra meč trećeg kola Grupe E Lige šampiona.

"Igramo važan meč, igramo za svoju budućnost u Ligi šampiona. Nakon što smo izgubili dva meča, moramo da pobedimo, nema drugog rešenja", rekao je Kuman na konferenciji za medije.

Katalonski tim je u prvom kolu poražen od Bajerna (3:0), a istim rezultatom poraženi su u Lisabonu od Benfike, u drugom kolu.

Samo su Njukasl 2002. i Atalanta iz Bergama 2019. godine uspeli da prođu grupnu fazu Lige šampiona, nakon što su poraženi u prva tri kola.

Holandski trener je dodao da će njegov tim napredovati nakon što se vrate povređeni igrači, ali da se ne može govoriti o osvajanju Lige šampiona.

"Pokušavamo da dostignemo nivoe drugih ekipa, sa mladim igračica, sa fudbalerima koji se vraćaju iz povreda... Na dobrom smo putu, ali i dalje postoje razlike", rekao je on.

Na tabeli Grupe E vodi Bajern sa šest bodova, Benfika je druga sa četiri, Dinamo Kijev je treći sa bodom, dok je Barselona na poslednjem mestu bez boda.

Meč između Barselone i Dinamo Kijeva igra se 20. oktobra od 18.45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve