Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 18.10.2021.

14:45

Barselona ostaje i bez Mesijevog naslednika?

Teška finansijska situacija nastavlja da potresa Barselonu.

Izvor: SS

Autor: SS

Barselona ostaje i bez Mesijevog naslednika?
EPA-EFE/Toni Albir

Istina je da je rešen problem sa ugovorom Pedrija koji je nedavno stavio novi paraf, ali se pojavio novi sa drugim supertalentovanim igračem i sve većom zvezdom tima Ansuom Fatijem.

Mladom španskom igraču ugovor ističe na kraju sezone, a njegov agent Žorž Mendeš traži produžetak na samo dve godine, dok Barsa insistira na dugotrajnoj petogodišnjoj saradnji.

Razlog leži u tome jer katalonski klub trenutno nije u situaciji da mu ponudi visok ugovor, pa Mendeš želi da svog klijenta obezbedi da ranije pregovara o boljim uslovima.

Barselona nije u situaciji da ponudi jak i dogoročan ugovor Fatiju, koji je po odlasku Mesija iz Barse preuzeo njegovu "desetku", piše španski "El Nacional".

Još jedan razlog za zastoj u pregovorima je Barselonin predlog da otkupna klauzula bude milijardu evra, što Mendeš ne želi da prihvati.

Odlaskom Lionela Mesija je Fati smatran za naslednika Argentinca i eventualni njegov odlazak bi bio novi težak udarac za klub sa "Nou Kampa".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve