Nova vest
Fudbal

Nedelja, 17.10.2021.

09:33

Milinković-Savić: Kakva tuča?

Burno je bilo tokom i po završetku utakmice Intera i Lacija, na kojoj je rimski klub slavio rezultatom 3:1.

Izvor:

Autor:

Milinković-Savić: Kakva tuča?
EPA/CLAUDIO PERI

Čak je i Luis Felipe isključen zbog navodnog ruganja dojučerašnjem saigraču Hoakinu Korei. Defanzivac ističe da je to bila samo šala između dvojice prijatelja.

Interovi igrači su zamerili protivniku što nisu izbacili loptu kod drugog gola, a nakon povrede Dimarka. Laciov trener Mauricio Sari ističe da je Lautaro Martines tom prilikom imao loptu i šutirao na gol, te da su igrači Intera ti koji su morali da izbace loptu.

Došlo je do koškanja, koje se navodno nastavilo u tunelu. Upitan u vezi sa tim Sergej Milinković-Savić nije znao o čemu je reč.

"Tuča, kakva tuča? Ništa nisam video, ja sam ostao na terenu da slavim pobedu sa navijačima, nisam video šta se desilo", rekao je.

Potom se osvrnuo na igru svoje ekipe.

"Ne smemo da igramo kao u Bolonji, moramo da u svaki meč uđemo kao u derbi protiv Rome i meč protiv Intera. Problem je ako samo pobeđujemo u velikim utakmicama, to znači da imamo pogrešan pristup. Svaki meč je važan", zaključio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve