Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 14.10.2021.

13:11

Stanojević i trojica fudbalera Partizana primili treću dozu

Šef stručnog štaba crno-belih, Aleksandar Stanojević i igrači Bojan Ostojić, Rikardo Gomeš i Kvinsi Menig, vakcinisani su u "Torlaku“.

Izvor:

Autor:

Stanojević i trojica fudbalera Partizana primili treću dozu
Foto: FK Partizan

Kako ističe šef stručnog štaba, treću dozu je primio iz odgovornosti koju ima prema različitim stranama.

"mam socijalnu i društvenu odgovornost. Odgovornost prema sebi i prema poslu kojim se bavim, stoga primam treću vakcinu’’,rekao je Stanojević.

Štoper Ostojić ističe da ni u jednom trenutku nije imao dilemu da li da se vakciniše.

"Od prvog dana nisam imao dilemu da li se treba vakcinisati ili ne. Kao što ja radim svoj posao na terenu, tako apsolutno poverenje imam u zdravstvene radnike i medicinskog osoblje. Virus je nepredvidiv i ako išta možemo da učinimo da smanjimo njegov učinak, ukoliko se i ne daj Bože razbolimo, onda je to ovo“, dodao je Ostojić.

Vakcina je za novopridošlicu iz Holandije Kvinsija Meniga najbolje rešenje.

"To je postala praksa u svim zemljama i većini klubova. Ne želim da razmišljam o eventualnim posledicama, već kako da sve predupredim da se ne desi. Ovo je moj i izbor mojih saigrača. Putujemo, u kontaktu smo sa ljudima i ovo je po meni najbolje rešenje“, rekao je Kvinsi Menig.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve