Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 14.10.2021.

12:45

Povratak Gorana Drulića – rad sa mladim napadačima Zvezde

Bivši napadač Crvene zvezde Goran Drulić nalazi se na usavršavanju u Omladinskoj školi trofejnog kluba, a posebno se specijalizuje za rad sa napadačima.

Izvor: B92

Autor:B92

Povratak Gorana Drulića – rad sa mladim napadačima Zvezde
Foto: FK Crvena zvezda

Drulić je pratio trening kadeta Grafičara koje predvodi trener Vladimir Sandulović.

"Fenomenalan je osećaj biti ovde. Uvek mi je lepo kada dođem na terene Omladinske škole, prođu razna sećanja, osećaj bude fantastičan. Nastojaću da sa mojim bivšim saigračem i prijateljem Vladimirom Sandulovićem pokušam da prenesem nešto na igrače koje trenira. Da podelim sa njima iskustva i utiske iz juniorskog, a potom i seniorskog nivoa fudbala, koliko je to moguće u ovom kratkom periodu. Poseban akcenat je na napadačima koji su izuzetno talentovani", rekao je Drulić za klupski sajt.

Trener kadeta Grafičara Vladimir Sandulović veruje da će iskustvo rada sa Drulićem za mlade fudbalere biti neprocenjivo.

"Izuzetna nam je čast što je sa nama Goran Drulić i to je veoma bitno za decu koju treniram. Razgovarao je sa njima o tome kako je to sve iz njegovog ugla izgledalo, podelio iskustva kroz karijeru i zaista nam je privilegija što je došao da bude sa nama tokom čitave nedelje. Mnogo toga može da se nauči od njega, pre svega na ljudskom, a naravno i na fudbalskom nivou", rekao je Sandulović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve