Nova vest
Fudbal

Sreda, 13.10.2021.

13:40

Paunović o "orlićima" koji su postali "orlovi": Ponosan sam VIDEO

Iako trenutno nije deo fudbalske reprezentacije Srbije, Veljko Paunović ima velikog udela u uspesima "orlova".

Izvor: SS

Autor: SS

Default images

Njegovom "krivicom" mnogi od aktuelnih "A" reprezentativaca su okosnica nacionalnog tima i dostigli su velike visine na klupskom nivou.

Paunović je 2015. godine predvodio omladinsku selekciju Srbije do titule svetskih šampiona na Novom Zelandu.

Njen deo bili su Sergej Milinković-Savić, Predrag Rajković, Miloš Veljković, Nemanja Maksimović, Andrija Živković, Marko Grujić, Saša Lukić...

Zbog toga je aktuelni menadžer engleskog Redinga izrazio ponos zbog toga gde su oni trenutno.

"Veoma sam srećan i ponosan na tu generaciju. Mnogi od njih ne samo da igraju za nacionalni tim, već i za jake klubove na visokom internacionalnom nivou. Veoma sam srećan što to vidim. Rade odličan posao za reprezentaciju i nadam se da ću videti još mnogo rezultata od njih, da nastave da pokazuju talenat i da uspeju u svojim karijerama", rekao je Paunović za klupski sajt Redinga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve