Nova vest
Fudbal

Subota, 02.10.2021.

16:08

Stanojević uzvratio Napretku: Ne radite nam to VIDEO

Trener Partizana Aleksandar Stanojević reagovao je na odluku Napretka iz Kruševca sa kojim se crno-beli sastaju u nedelju u 12. kolu Linglong Superlige Srbije.

Izvor: SS

Autor: SS

Stanojević uzvratio Napretku: Ne radite nam to VIDEO
Foto: StarSport

Stanojević je upitan da prokomentariše izjavu direktora Napretka Vladimira Arsića koji je poručio da je i dalje na snazi odluka Disciplinske komisije FSS da je Partizanovim navijačima zabranjeno da dolaze na gostovanja.

"Deo južne tribune, predviđen za gostujuće navijače, biće zatvoren, a naše pristalice sa sezonskim kartama, ukoliko ne žele na jug, mogu da uđu na severnu tribinu", istakao je Arsić.

U pitanju je kazna još od meča protiv Novog Pazara u trajanju od tri utakmice, pa se trener crno-belih iznenadio.

"Proverićemo... Odradili smo tri utakmice kazne, gostovali u Lazarevcu, Kragujevcu i Novom Pazaru bez navijača. Ne možemo 33 meča da budemo kažnjeni, nismo baš toliko strašnu stvar uradili. Očekujemo naše navijače u nedelju“, rekao je Stanojević na konferenciji za medije uoči puta u Kruševac.

"Navijači nam mnogo znače, nema razloga da ne prisustvuju utakmici u Kruševcu. Nemojte da nam oduzimate nešto zbog čega se igra fudbal. U redu, desilo se nešto u Novom Pazaru, svako je kažnjen adekvatno, ne bi trebalo više da pričamo o tome", pojasnio je strateg "parnog valjka".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

115 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve