Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.09.2021.

19:15

Udarac za Zvezdu – bez četvorice na Ludogorec zbog koronavirusa

Crvena zvezda biće značajno oslabljena na gostovanju Ludogorecu u Ligi Evrope.

Izvor: MT/MS

Autor: MT/MS

Udarac za Zvezdu – bez četvorice na Ludogorec zbog koronavirusa
foto:Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Tim Dejana Stankovića biće bez čak četvorice bitnih igrača – Miloša Degeneka, Aleksandra Dragovića, Milana Borjana i Aleksandra Kataija.

Kako B92.net saznaje, svi oni su pozitivni na koronavirus i neće biti na raspolaganju za meč u Bugarskoj.

Spekulisalo se da je u pitanju stomačni virus, ali je Zvezdin kvartet dobio pozitivne nalaze na Kovid-19, što je kasnije potvrdio i klub na zvaničnom sajtu.

"U sklopu redovnog testiranja naših fudbalera koje klub obavlja svakog utorka i petka i koje je odrađeno ovog jutra rezultati su pokazali da je pomenuta četvorka pozitivna na koronavirus i da neće putovati u Bugarsku. Ostatak ekipe je nastavio da trenira normalno i da se sprema za meč sa Ludogorecom. Borjan, Degenek, Dragović i Katai se osećaju dobro i čvrsto verujemo da će se ubrzo naći na terenu sa saigračima. Naš klub redovno testira igrače na virus Kovid 19 i tako vrši mere prevencije neophodne za zdravlje svih zaposlenih. Želimo im brz oporavak", navodi se u saopštenju.

Tako će trener Stanković imati glavobolju da sastavi ekipu za bitnu utakmicu. Posebno značajnu jer bi novim dobrim rezultatom, nakon trijumfa nad Bragom, mogao da se približi evropskom proleću.

Ovako će, ionako težak ispit, biti dodatno otežan...

Utakmica je na programu u četvrtak u 21.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

117 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

10 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d