Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.09.2021.

11:43

Argentinci u karantinu – propuštaju meč?

Selektor argentinske fudbalske reprezentacije Lionel Skaloni pozvao je trojicu igrača koji igraju u Premijer ligi za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Kataru

Izvor: SN

Autor: SN

Argentinci u karantinu – propuštaju meč?
EPA-EFE/Peter Powell

Skaloni je to učinio iako je Argentina i dalje na crvenoj listi Kovida-19 u Velikoj Britaniji.

Fudbaleri Totenhema Đovani Lo Selso i Kristijan Romero, kao i golman Aston Vile Emilijano Martines na spisku su od 30 igrača za utakmice protiv Paragvaja, Urugvaja i Perua, koje se igraju od od 8. do 15. oktobra.

Dolazak u Veliku Britaniju iz zemalja koje se nalazi na crvenoj listi traži boravak u karantinu od 10 dana pa će Lo Selso, Romero i Martinez propustiti utakmice Premijer lige koje se igraju 16. i 17. oktobra.

Premijer liga je u avgustu odbila da pusti igrače da igraju kvalifikacione mečeve u žemljama sa "crvene liste" zbog pravila o karantinu koja moraju da ispune po povratku u Veliku Britaniju.

Kvalifikaciona utakmica Brazil-Argentina prekinuta je pošto su brazilske vlasti optužile pojedine argentinske fudbalere da su prekršili pravila o karantinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve