Nova vest
Fudbal

Nedelja, 26.09.2021.

12:15

Fudbaleri Partizana se sklonili da rival postigne gol VIDEO

Kadeti Partizana slavili su nad Kikerom 7:1 u okviru šestog kola Kadetske lige Srbije.

Izvor: MT

Autor: MT

Fudbaleri Partizana se sklonili da rival postigne gol VIDEO
Foto: FK Partizan/screenshot

Zanimljiv detalj viđen je početkom drugog poluvremena, kada je napadač Partizana Petrušić pogodio mrežu Kraljevčana umesto da vrati loptu protivničkoj odbrani posle prekida.

U duhu fer-pleja, domaćini su odmah dozvolili napadaču Kikera Kurtanoviću da sa centra neometan ode u šesnaesterac i savlada Petrića.

Na meču je presudio kvalitet Partizana, ali i bolja fizička pripremljenost.

Na kraju, najubedljivija pobeda crno-belih ove jeseni.

Partizan – Kiker 7:1 (2:0)

Gledalaca: 100. Sudija: Uroš Bakić 7. Strelci: Bebek u 41. i 59, Rakonjac u 45, Petrušić u 55. i 76, Mirčetić u 69. i Ilić u 87. za Partizan, Kurtanović u 56. za Kiker. Žuti karton: Milenković (Kiker)

PARTIZAN: Petrić, Bogdan (Andrić), Obrić, Mladenović, Krajnović, Makaji (Nedeljković), Bebek (Alilović), Borović, Petrušić, Skrobonja (Mirčetić), Rakonjac (Ili).

KIKER: Debeljaković, Marković, Blagojević (Nedović), Tanasijević, Dragićević, Milenković (Filipović), Klašnja (Žikić), Bukumira (Bažalac), Živković (Terzić), Bojović, Kurtanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve