Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.09.2021.

17:59

Prvi zvanični meč na "TSC Areni" – protivnik Vojvodina

Fudbaleri TSC-a u subotu od 16h, dočekuje ekipu Vojvodine u prvoj superligaškoj utakmici koja će se igrati na novom terenu stadiona "TSC Arena" u Bačkoj Topoli.

Izvor: MT

Autor: MT

Prvi zvanični meč na
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Pomoćni trener TSC-a Spasoje Jelačić je istakao da ih očekuje pravi vojvodjanski derbi, teška i zahtevna utakmica sa Vojvodinom.

"Očekuje nas utakmica na našem novom stadionu, čemu se svi mnogo radujemo. Siguran sam da će to biti zanimljiv i neizvesan meč, možemo slobodno reći i derbi ovog kola"
, izjavio je Jelačić.

On je dodao da protivnik ne može biti atraktivniji i zanimljiviji, rekavši da je veoma izazovno igrati protiv kluba koji ima ozbiljnu i dugu tradiciju u srpskom fudbalu.

Kapiten Saša Tomanović je izrazio zadovoljstvo što klub počinje da igra na svom stadionu.

"Prvu zvaničnu utakmicu na novom terenu u Topoli igramo protiv dobrog protivnika. Biće neizvesno, iako protiv Vojvodine u poslednje dve sezone imamo pozitivan skor. Verujem da će se taj trend nastaviti i u ovoj i da ćemo pobedom dokazati da možemo da budemo još bolji", rekao je Tomanović.

Utakmica TSC i Vojvodine, igraće se u subotu, 25. septembra od 16, na stadionu Arena u Bačkoj Topoli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve