Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.09.2021.

23:10

Predsednik Barselone pozvao navijače da podrže ekipu

Predsednik fudbalskog kluba Barselona Đoan Laporta pozvao je danas navijače da podrže ekipu posle lošeg starta i odlaska najboljeg igrača Lionela Mesija.

Izvor: B92

Autor:B92

Predsednik Barselone pozvao navijače da podrže ekipu
Foto: Profimedia

Barselona je pobedila četiri puta u prvih 10 utakmica ove sezone predvođena trenerom Ronaldom Kumanom, za koga se spekuliše da je blizu odlaska iz kluba.

Katalonski klub imao je teško leto, Kamp Nou je napustio najbolji igrač Lionel Mesi, pošto nije uspeo da se dogovori o novom ugovoru i potpisao je za Pari Sen Žermen.

Ekipu je napustio i Antoan Grizman i vratio se u Atletiko Madrid, a brojni stariji igrači, među kojima Đerar Pike i Serhio Buskec, pristali su na smanjenje plate kako bi pomogli klubu da se izbori sa finansijskim problemima.

"Molim vas da nastavite da podržavate naš tim. Ekipi ste potrebni i ona vam je zahvalna. Znate da proživljavamo teške trenutke, a to su trenuci u kojima trebate da stojite uz nas. Budite sigurni da će u utakmici protiv Kadiza ekipa pokušati da pobedi. Pokušajte da ostanete mirni, znamo šta moramo da radimo i to ćemo rešiti", rekao je Laporta u video poruci objavljenoj na klupskim društvenim mrežama, preneo je Eurosport.

Barselona je sinoć na svom terenu odigrala nerešeno 1:1 protiv Granade, a bod je osvojila zahvaljujući golu Ronalda Arauha u 90. minutu.

Barselona je odigrala četiri utakmice u šampionatu i zauzima sedmo mesto na tabeli sa osam bodova, šest manje, ali i dve utakmice manje od vodećeg Atletiko Madrida.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve