Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.09.2021.

10:00

Nevil o Kejnu: Nije dobro

Geri Nevil, bivši engleski fudbaler, u svom podkastu je analizirao situaciju u Totenhemu vezanu za Harija Kejna.

Izvor: SN

Autor: SN

Nevil o Kejnu: Nije dobro
EPA-EFE/VICKIE FLORES

Hari Kejn je ovoga leta izrazio želju da napusti Totenhem i pređe u ekipu sa kojom bi mogao da osvoji neki trofej.

Često se u javnosti mogla čuti Kejnova povezanost sa Mančester sitijem i Mančester junajtedom, ali je on ostao u Totenhemu i Geri Nevil smatra da stvari sada nisu sjajne.

"Situacija je teška jer je Kejn u takvom periodu karijere da želi da osvaja trofeje i ovog leta je to javno saopštio međutim Danijel Levi i Totenhem su ga zadržali, što i imaju pravo, imaju ugovor. Nije lako kada vaš najbolji igarč želi da ode iz kluba i svi znaju da on želi da ide. Nije dobro. Videli smo protiv Kristal Palasa da Kejn nije dodirnuo loptu u šesnaestercu, a kamoli da šutne na gol. Za mene, ovo je alarm. Biće još više problema kako vreme odmiče jer se jasno vidi da nije baš zadovoljan i da je mučno što je i dalje tu. Čelsi napada titule, treba im napadač i ne vidim zašto Kejn ne bi tamo završio, deluje mi kao odličan posao za sve", rekao je Geri Nevil.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve