Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.09.2021.

10:45

"Sa Partizanom sam trenirao, sa Zvezdom razgovarao"

Bivši reprezentativac Srbije i nekadašnji član Čelsija, Hamburga i drugih evropskih klubova, Slobodan Rajković, vratio se u srpski fudbal.

Izvor: SS

Autor: SS

Foto: Starsport

Ali, ne u Partizan ili Crvenu zvezdu kako se najavljivalo u mnogim prelaznim rokovima unazad, nego u TSC iz Bačke Topole.

Sa Partizanom je trenirao pre godinu i po dana, izvesno vreme bio redovan na treninzima u SC "Teleoptik", ali nije potpisao ugovor.

Objasnio je da potpis sa crno-belima nije bio u njegovom planu, kao i da su postojali određeni razgovori sa – Crvenom zvedom.

"Priključio sam se treninzima Partizana na poziv ljudi iz uprave i tadašnjeg trenera Miloševića. Od prvog dana sam govorio da želim da treniram, ali bez obaveze da potpišem ugovor. Zahvalan sam na tome…", rekao je Rajković u izjavi za "Sportski žurnal" i nastavio:

"Sa Dejanom Stankovićem sam bio saigrač, ostao prijatelj. Bilo je kontakata, ali u tom momentu nisam bio spreman da se vratim u naš fudbal", otkrio je Rajković.

Ali kada je pozvao TSC, taj poziv nije odbio.

Uskoro bi trebalo da debituje u timu Mladena Krstajića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve