Nova vest
Fudbal

Subota, 18.09.2021.

17:22

"Na sedmom nebu": Bajern razbio Bohum

Fudbaleri minhenskog Bajerna pobedili su Bohum sa 7:0 u utakmici petog kola nemačke Bundeslige.

Izvor: SN

Autor: SN

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Četvrta pobeda Bavaraca u pet kola, a u ovom poslednjem je bila izuzetno ubedljiva jer je Bajern pobedio Bohum sa 7:0.

Nije Bohum imao promil šanse na Alijanc Areni, a Liroj Sane ih je "bacio na muke" već u 17. minutu kada je postigao prelep gol iz slobodnog udarca.

Navijači su bili veoma zadovoljni nakon ovoga, a Bajern ih je ponovo obradovao u 27. minutu, kada je Kimih reagovao poput Levandovskog i iz peterca loptu poslao u mrežu na asistenciju Sanea, strelca prvog gola.

Do kraja prvog poluvremena postignuta su još dva pogotka: prvo je na 3:0 povisio Serž Gnabri u 32. minutu, da bi u 43. autogol postigao Lampropulos i Bajern je na poluvremenu vodio sa 4:0.

U narednih 45 minuta, izabranici Julijana Nagelsmana postigli su još tri gola. U 61. je Levandovski pogodio za 5:0, da bi Kimih postigao svoj drugi gol na meču samo tri minuta kasnije, a konačnih 7:0 postavlja Čupo Moting u 79. minutu.

Mogao je Bajern i do 8:0, ali je u 88. minutu VAR poništio gol Tomasu Mileru.

Na preostalim mečevima je viđen još samo jedan gol i to u duelu Augzburga i Borusije Menhengladbah, gde je Augzburg slavio pogotkom Niderlehnera u 80. minutu.

Arminija i Hofenajm su odigrali 0:0 baš kao i Majnc i Frajburg.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve