Nova vest
Fudbal

Subota, 18.09.2021.

10:25

Rogan: Znamo šta je potrebno za pobedu

Beogradski Voždovac u okviru 9. kola Linglong Tire Superlige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923.

Izvor: B92

Autor:B92

Rogan: Znamo šta je potrebno za pobedu
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Predrag Rogan ističe da je zadovoljan radom na treninzima i činjenicom da ima sve igrače na okupu.

"Način igre i rezultati zavise od rada na treningu i sigurno je mnogo lakše raditi kada je ekipa na okupu. Svaki zajednički trening nam je bitan. Kragujevčani su miks iskusnih, veoma kvalitetnih igrača i mladih, motorički sposobnih, tako da nas očekuje vrlo zahtevna utakmica. Mi treba da budemo organizovani, strpljivi, da igramo sa visokim intenzitetom, kako u fazi odbrane tako i u napadu. Znamo šta je potrebno za pobedu i očekujem od mojih igrača da budu posvećeni, daju svoj maksimum i obraduju naše navijače još jednom pobedom", izjavio je.

Meč 9. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Radničkog 1923 igra se u subotu 18. septembra 2021. godine, sa početkom u 18:30 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve