Nova vest
Fudbal

Petak, 17.09.2021.

12:10

Murinjo: Nismo zaslužili pobedu od 5:1

Šest mečeva, šest pobeda Rome pod palicom Žozea Murinja.

Izvor: B92

Autor:B92

Murinjo: Nismo zaslužili pobedu od 5:1
Foto: Profimedia

Navijači su oduševljeni, pala je i "petica" u meču Lige konferencija sa CSKA iz Sofije, ali začudo, portugalski stručnjak nije zadovoljan.

Murinjo je posle meča i trijumfa od 5:1 imao šta da kaže svojim izabranicima. "Nismo igrali dobro, stvaramo pravu ekipu, ali nije mi se svidelo kako smo igrali. Na trenutke smo bili dobri, formira se jedan snažan tim na terenu, ali već smo razgovarali o tome da moramo da pokažemo još jači timski mentalitet kada upadnemo u teške trenutke. Ipak, uopšte nisam zadovoljan izdanjem. Nismo igrali kvalitetno. Pre samo dva dana smo to trenirali, a bekovi nam nisu išli dovoljno napred, nije bilo dovoljno jakog intenziteta i izgubili smo mnogo odbrambenih duela. Ne mogu reći da smo igrali loše, ali nismo bili ni dobri, pogoto ne da bismo zaslužili pobedu 5:1", izjavio je Murinjo. On je najavio da će kapiten Lorenco Pelegrini uskoro potpisati novi ugovor. "On je kvalitetan igrač, ima ogroman potencijal, a juče mi je rekao da će uskoro produžiti ugovor. Mislim da će to dodatno učvrstiti odnos koji gradi sa navijačima, on je kapiten i veoma nam je važan", zaključio je trener "vučice".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve