Nova vest
Fudbal

Petak, 17.09.2021.

11:40

Pižon hvali upravu: Zvezda bolja, Dragović perfektan, Dioni pojačanje

Bivši kapiten i trener Crvene zvezde, Vladimir Petrović Pižon oduševljen je pobedom crveno-belih nad Bragom u Ligi Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Pižon hvali upravu: Zvezda bolja, Dragović perfektan, Dioni pojačanje
Foto: EPA-EFE/SRDJAN SUKI

On je poručio da vidi zadovoljstvo kod svih zvezdaša posle prve pobede u grupnoj fazi.

"Prezadovoljan sam kako je moja Zvezda igrala protiv Brage. Vidim zadovoljstvo kod svih zvezdaša. I kada je pre 15 godina prolazila Bragu u Evropi Zvezda je tada bila u podređenom položaju. Sada je bila bolja, a dva igrača su mi posebno privukla pažnju - Dragović i Dioni", rekao je Petrović Tanjugu.

On je dodao i da je Aleksandar Dragović pokazao posebnu zrelost na terenu.

"Dragović je odigrao perfektnu utakmicu i pokazao zbog čega je doveden. On je igrač visoke klase. Njegovo iskustvo je od velikog značaja, a svojom igrom uliva sigurnost čitavoj ekipi u poslednjoj liniji. Takav igrač donosi prevagu i kvalitet više na terenu", smatra Petrović.

Takođe, Dioni je pokazao da će biti veliko pojačanje.

"Crvena zvezda je 'teška', odmah se očekuju rezultati i nestrpljenje je veliko. Francuz napreduje iz utakmice u utakmicu, dobro se kreće i radi veliki posao za ekipu. Golovi će doći vremenom, samo treba "istrpeti" fudbalera. Mislim da je klub odradio odličan posao tokom prelaznog roka i da sada imamo najbolji tim u poslednjih ko zna koliko godina. Prepoznala je to i publika i zato je sinoć dala fenomenalnu podršku. Ponosan sam što sam deo Crvene zvezde", istakao je Petrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d