Nova vest
Fudbal

Petak, 17.09.2021.

09:35

Sari: Ne sudite nam po rezultatu u Turskoj

Trener Lacija Maurisio Sari smatra da njegov tim nije imao sreće na gostovanju Galatasaraju.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Sari: Ne sudite nam po rezultatu u Turskoj
Foto: Profimedia

Italijani su u meču Lige Evrope poraženi u Istanbulu sa 1:0 i to posle velike greške golmana Tomasa Strakoše u 67. minutu.

On je nespretno reagovao i odbio loptu u sopstvenu mrežu, tako je turska ekipa došla do tri boda.

Trener Lacija kaže da njegovom timu ne treba suditi po jednom "nesrećnom rezultatu".

"Mislim da smo napravili progres, bila je to drugačija nedelja od one prethodne u nedelju. Igrali smo u teškoj atmosferi, protiv opasne ekipe, ali na terenu nismo previše patili. Igra je bila pod kontrolom, nesreća je da se desila ta greška i platili smo cenu toga", kaže Sari.

On se pomalo i kockao jer je na klupi ostavio Čiru Imobilea i Sergeja Milinkovića-Savića.

"Stalo nam je do Lige Evrope. U ovom trenutku, ne možemo sebi da dozvolimo da menjamo osam igrača iz meča u meč. Odmorili smo četiri. Naravno da je razočaranje krenuti porazom, ali moramo gledati dalje od rezultata i oceniti kakva je bila igra u celini", zaključio je trener Lacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

12 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d