Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 16.09.2021.

21:36

Stanković: Ne znam da li vam je jasno koliko je ovo velika pobeda

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković izneo je utiske posle pobede nad Bragom (2:1).

Izvor:

Autor:

Stanković: Ne znam da li vam je jasno koliko je ovo velika pobeda
foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Crveno-beli su trijumfom započeli sezonu u Ligi Evrope i u narednom kolu gostuju Ludogorecu, koji je remizirao sa Mitjilendom (1:1).

Stanković je na konferenciji za medije posle meča četstitao svojim igračima.

"Ne znam da li vam je jasno koliko je ovo velika pobeda. Ne bih da se neko igra sa našom inteligencijom. Braga je četvrta ekipa u Portugalu. Rekao sam da ću rizikovati. Nismo odustali nijednog trenutka od pobede koja je velika. Ovakva atmosfera se može doživeti samo na 'Marakani'. Sve čestitke momcima koji su taktički odigrali perfektnu utakmicu. Verujte da drugačije nije moglo. Ako neko zna bolje fudbal, neka kaže", izjavio je Stanković.

Ben se povredio u 39. minutu.

"Žao mi je, takve stvari se dešavaju. Mislim da je to posledica onog paklenog ritma od 12 utakmica u 40 dana. Proputovao je pola sveta. Čekamo ga da se vrati", rekao je Stanković.

Zvezda je postigla gol nakon prekida.

"Degenek je svedok koliko radimo na tome. Dali smo gol iz prilike iz koje je možda najmanje bilo izgledno. Ali to se dešava kada ideš u šesnaesterac da daš gol, ali ne da popuniš prostor. To nije naše najjače oružje, imamo druge kvaliltere poput dobre tranzicije", kaže šef struke crveno-belih.

Komentar na izjavu trenera Brage da je njegov tim zaslužio pobedu.

"Smatram da je Braga dobar tim. Možda i bolji. Ne stidim se ako su imali veći posed ili kontrolisali sredinu terena. Na kraju je rezultat taj koji je bitan", odgovorio je Stanković.

Osvrnuo se na igre Šerifa.

"Za prosutim mlekom ne treba kukati. Mislim da je bilo malo nepravedno prema momcima. To me je najviše zabolelo. Pogledao sam svaku utakmicu Šerifa da vidim u čemu je stvar. Onda te krene i iz četiri šuta date dva gola. Dinamo je mogao da primi pet golova. Opet, mi smo im zadali najveće muke. Mi smo tamo primili gol iz ofsajda. Ne kukam. Da je bilo VAR-a bilo bi drugačije. Šerif je kvalitetna ekipa. Tu bih stavio tačku", zaključio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d