Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 16.09.2021.

18:55

Ole: Jang Bojs je korak unazad, ali oporavićemo se

Mančester junajted u roku od četiri dana dva puta će igrati sa Vest Hemom.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Ole: Jang Bojs je korak unazad, ali oporavićemo se
Foto: Profimedia

Prvo u nedelju u Londonu od 15 časova u meču petog kola Premijer lige, a potom u sredu, 22. septembra u okviru Liga kupa na "Old Trafordu".

Menadžer Ole Gunar Solskjer je prvo odgovorio na pitanje o porazu od Jang Bojsa u Ligi šampiona.

"Naravno da posle toga očekujete reakciju. Ponašanje posle toga je očekivano. Koncentrisanu su na meč, malo razočarani, ali ne potučeni, znamo da je to bio korak unazad i da moramo bolje sledeći put. Imamo pet mečeva da uzmemo 10 do 12 bodova koji nam trebaju. Nije start kakav smo želeli, ali imamo dobar tim koji može da se vrati, a grupa je veoma dobra", smatra Ole.

Protiv Vest Hema će svakako biti promena, na putu su da se vrate i neki povređeni. Doduše ne za naredni, već meč u toku sledeće nedelje.

"Edinson Kavani će početi da trenira posle vikenda. Nadam se u ponedeljak. Možda će biti spreman i da zaigra u sredu u kup utakmici, imao je sjajnu prošlu sezonu. Uticaj koji je imao na kraju, kada je bio sasvim spreman bio je jak. Da bismo iz njega izvukli ono najbolje ove sezone, potrebno je da bude spreman sto odsto i da ga ne požurujemo. Imamo jak sastav i možemo da dodvolimo sebi da povređenima damo vremena da se oporave i ne rizikuju dalje povrede", kaže Solskjer.

Na pitanje, da li je ekipa već navikla na dolazak Kristijana Ronalda, rekao je da je zadovoljan kako stvari idu.

"Doveli smo dobrog igrača, uvek imate mnogo pažnje kada je tu Kristijano. On se nosi sa tim i igrači nastavljaju sa svojim radom. Protiv Njukasla je bila velika prilika da ga predstavimo, i mislim da smo veoma dobro odgovorili, kao i Kristijano, koji je postigao dva gola", zaključio je Solskjer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d