Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 16.09.2021.

18:10

Rogan: Nadam se pobedi protiv Kragujevčana

Trener Voždovca Predrag Rogan zadovoljan je zbog više vremena provedenih sa timom posle reprezentativne pauze kada je ekipa trenirala bez nekoliko standardnih.

Izvor: Beta

Autor:Beta

Rogan: Nadam se pobedi protiv Kragujevčana
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Meč koji ih očekuje protiv kragujevačkog Radničkog Rogan smatra vrlo zahtevnim za svoju ekipu.

"Način igre i rezultati zavise od rada na treningu i sigurno je mnogo lakše raditi kada je ekipa na okupu. Svaki zajednički trening nam je bitan", rekao je Rogan, a preneo klupski sajt.

Izuzetno poštuje tim protivnika.

"Kragujevčani su miks iskusnih, veoma kvalitetnih igrača i mladih, motorički sposobnih, tako da nas očekuje vrlo zahtevna utakmica. Mi treba da budemo organizovani, strpljivi, da igramo sa visokim intenzitetom kako u fazi odbrane tako i u napadu. Znamo šta je potrebno za pobedu, i očekujem od mojih igrača da budu posvećeni, daju svoj maksimum i obraduju naše navijače još jednom pobedom", izjavio je Rogan.

Utakmica između Voždovca i Radničkog igra se u subotu, 18. septembra sa početkom od 18.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d