Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 16.09.2021.

17:00

Zvezda Čelsija objavila snimak pljačke – ostao bez trofeja VIDEO

Fudbaler Čelsija i engleske reprezentacije Ris Džejms objavio je snimak sa sigurnosnih kamera svoje kuće tokom pljačke koja se dogodila u utorak.

Izvor: SS

Autor: SS

Zvezda Čelsija objavila snimak pljačke – ostao bez trofeja VIDEO
EPA-EFE/Manu Fernandez

Dok je bio na terenu igravši utakmicu Lige šampiona protiv Zenita, njegova kuća je napadnuta od strane razbojnika.

Oni su odneli novac, nakit, ali i tri trofeja koja je osvojio ove godine – medalje pobednika Lige šampiona i Superkupa Evrope, kao i viceprvaka na Evropskom prvenstvu.

Njih je čuvao u sefu koji je obijen u utorak uveče.

"U noći 14. septembra, dok sam igrao utakmicu Lige šampiona, grupa kukavičkih razbojnika uletela je u moju kuću. Uspeli su da odnesu težak sef i stave ga u svoj auto. U sefu su se nalazile neke lične stvari, nakit, medalje Lige šampiona, Superkupa i Evropskog prvenstva. Ove medalje osvojene su predstavljajući Čelsi i Englesku, a to su časti koje mi nikada ne mogu oduzeti bez obzira na to da li imam fizičke medalje da to dokažem. Ipak, apelujem na sve svoje navijače Čelsija i Engleske da pomognu u identifikaciji i predaji ovih karakterno niskih osoba koje nikada neće moći da budu mirne jer se pojavljuje sve više dokaza protiv njih. Policija, moji savetnici i Čelsi (i mnogi drugi) stoje iza mene jer imam čvrste tragove o počiniteljima. Približavamo im se. Srećom, niko nije bio prisutan u kući prilikom pljačke, a ja želim svima da stavim do znanja da sam na sigurnom i dobro. Zaista cenim što imam platformu da vam ispričam sve o svojoj nesreći i nadam se da ćemo zajedno uhvatiti te pojedince i izneti pravdu tamo gde je potrebno"
, napisao je Džejms uz objavu videa na Instagramu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve