Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 16.09.2021.

11:50

Klop: Zanela nas je sopstvena dobra igra

Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da je bilo prelepo fudbalsko veče na Enfildu i da je zadovoljan pobedom protiv Milana u Ligi šampiona, preneo je Skaj.

Izvor: B92

Autor:B92

Klop: Zanela nas je sopstvena dobra igra
Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Liverpul je na svom terenu pobedio Milan sa 3:2, posle dva preokreta u prvom kolu Grupe B Lige šampiona.

Liverpul je vodio sa 1:0 i promašio penala da bi zatim primio dva brza gola do kraj poluvremena. U nastavku meča "crveni" su uspeli da postignu dva gola, preokrenu rezultat i trijumfuju.

"Prelepo fudbalsko veče na Enfildu. Počeli smo jako dobro utakmicu, ali nas je pred kraj poluvremena stigla kazna zbog opuštanja. Zanela nas je sopstvena dobra igra i postali smo malo nedisciplinovani", izjavio je Klop.

Klop je istakao da je sve vreme verovao u pobedu.

"Verovao sam da možemo da se vratimo i pobedimo u drugom poluvremenu. Postigli smoo divne golove i mislim da smo na kraju zasluženo pobedili", rekao je Nemac.

Za Liverpul je bilo važno da zabeleži pobedu na startu u jednoj od najtežih grupa u kojoj se još nalaze Porto i Atletiko Madrid.

"Protivnik kog smo dobili iz najslabijeg šešira je Milan. Znamo koliko je ovo teška grupa. Zato je bilo bitno slaviti. Neće ovaj trijumf ništa rešiti, ali je jako važno što smo odmah uzeli tri boda", izjavio je Klop.

U narednom kolu, Liverpul će gostovati Portu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve