Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.09.2021.

10:00

LŠ: Dva klasika i meč koji čeka ceo svet

U sredu se nastavlja Liga šampiona utakmicama u grupama od A do D.

Izvor: B92

Autor:B92

LŠ: Dva klasika i meč koji čeka ceo svet
Foto: Profimedia

Programu počinje sa dva meča od 18.45, a u tom terminu igraju Bešiktaš – Borusija Dortmund i Šerif Tiraspol – Šahtjor Donjeck.

Preostalih šest mečeva je na programu od 21.00, a u centru pažnje će biti tri posebna para.

Pre svih gostovanje Pari Sen Žermena u Belgiji kod Klub Briža, gde se od prvog minuta očekuje napadačti trio "svetaca" Lionel Mesi, Kilijan Mbape i Nejmar.

PSŽ je po mnogima najveći favorit za osvajanje LŠ, a ove srede bi udarni trio trebalo da prvi put zaigra zajedno od početka utakmice.

U drugom meču grupe drugi favorit takmičenja Mančester siti čeka nemački Lajpcig, a u sredu su na programu i dva fudbalska klasika.

Na "Đuzepe Meaci" se sastaju Inter i Real Madrid, koji su bili u istoj grupi i prošle sezone, a španski velikan je slavio dve pobede – 3:2 u Madridu i 2:0 u Milanu.

U međuvremenu, na Enfildu se sastaju drugi i treći najtrofejniji klubovi Evrope, Milan i Liverpul koji zajedno imaju 13 trofeja šampiona "Starog kontinenta".

"Rosoneri" su se vratili u elitu posle sedam godina, a na Enfildu će biti oslabljeni neigranjem svoje najveće zvezde Zlatana Ibrahimovića.

Od srpskih fudbalera, u sredu će Dušan Tadić predvoditi Ajaks na gostovanju protiv Sportinga u Lisabonu, Marko Grujić bi mogao da se nađe u timu Porta na gostovanju kod Atletiko Madrida, dok debitant Šefir našeg golmana Dušana Markovića čeka Šahtjor.

Grupa A:

21.00 M. Siti – Lajpcig
21.00 Klub Briž – PSŽ

Grupa B:

21.00 Atletiko M. – Porto
21.00 Liverpul – Milan

Grupa C:

18.45 Bešiktaš – B. Dortmund
21.00 Ajaks – Sporting

Grupa D:

18.45 Šerif – Šahtjor
21.00 Inter – Real M.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve