Nova vest
Fudbal

Utorak, 14.09.2021.

22:05

Solskjer: Potrebno nam je 10 do 12 bodova

Ole Gunar Solskjer je nastavio sa ne tako dobrim rezultatima u Ligi šampiona.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Solskjer: Potrebno nam je 10 do 12 bodova
Foto: Profimedia

Sedam poraza od poslednjih 11 mečeva ekipe u ovom takmičenju stiglo je pod njegovom palicom.

Navijači kluba sa "Old Traforda" svakako će tražiti objašnjenje i za dešavanja u Bernu gde je Junajted izgubio sa 2:1 (0:1).

"Izgledalo je da ćemo na kraju stići do boda u teškoj utakmici. Kada prvi date gol verujete da imate šansu, to je dovoljno da pobedite, ali isključenje je svakako imalo uticaja na dešavanja. Van Bisaka je preterano reagovao, teško je prigovoriti odluci sudije iako to nije bio maliciozan start", kaže Solskjer.

Norvežanin je u 72. minutu iz igre izveo i Kristijana Ronalda i Bruna Fernandeša, objasnio je zašto je to uradio.

"Bio je već 70. minut, mnogo su pretrčali u subotu i danas. Želeli smo iskustvo Nemanje Matića u finišu, da sačuva loptu, ali i noge Lingarda, koji je brz", rekao je Ole.

Svestan je da je Džesi Lingard greškom na kraju poklonio pobedu protivniku, ali dodaje da svi greše i da će se engleski fudbaler uspešno izboriti i sa tim.

"Dešava se i to u fudbalu. Usponi i padovi. Nekada ti veliki trenuci idu na vaši, nekad na suprotnu stranu. Izboriće se on sa tim. Nama je potrebno 12 bodova da idemo dalje. Potrebno je da dobijete utakmice kod kuće i jednu na strani i prolazite. Večeras je propuštena prilika, ali prošle godine smo dobili prva dva meča protiv PSŽ i Lajpciga, pa nismo prošli. Imamo pet mečeva da uzmemo 10 do 12 bodova", zaključio je Solskjer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve