Nova vest
Fudbal

Nedelja, 08.08.2021.

20:00

Velika mrlja u Novom Pazaru – prekid od 38 minuta i Partizanova laka pobeda

U utakmici koja je zaustavljana četiri puta, a poslednji prekid je trajao čak 40 minuta, Partizan je zadržao maksimalan učinak u Linglong Superligi Srbije.

Izvor: SS

Autor: SS

Velika mrlja u Novom Pazaru – prekid od 38 minuta i Partizanova laka pobeda
Foto: FK Partizan/Miroslav Todoroviæ

Crno-beli su savladali Novi Pazar rezultatom 4:1 (1:0) i vratili se na prvo mesto na tabeli, ali su meč ipak obeležili navijači.

Domaći su bili izrazito naelektrisani, i na terenu i na tribinama, a pristalice Novog Pazara su skandirali svoje, a navijači crno-belih svoje parole.

Kada su u 61. minutu posle gola Rikarda Gomeša za 3:0, gosti počeli sa skandiranjem Ratku Mladiću, usledila je burna reakcija i prekid.

Novi Pazar nije želeo da nastavi meč dok gostujući navijači ne napuste stadion, što se i desilo posle 38 minuta odugovlačenja, pregovora, čekanja...

Nakon prekida, pri rezultatu 3:0, nikome se više nije igrao fudbal koji je ove večeri pao u drugi plan, pa je meč nekako "skliznuo" ka svome kraju, jer je epilog od ranije bio poznat.

A kada je reč o samoj utakmici, ili makar uvodnih sat vremena do prekida, Partizan je dominirao i apsolutno zasluženo odneo bodove sa ovog vrućeg gostovanja.

Istina, u prvih pola sata domaći igrači su se dobro branili, a onda su crno-beli ubrzali ritam i u 42. minutu poveli.

Tada je Bibars Natho izveo pravu malu majstoriju sa 25 metara, šutem slabijom levom nogom u sam ćošak protivničkog gola.

Koliko samo Izraelac znači za tim Aleksandra Stanojevića, sada se najbolje videlo.

Tu je načeo rivala, čiji je duh slomljen posle četiri minuta igre u nastavku. Tada je Slobodan Urošević završio sjajnu akciju Beograđana rezantnim udarcem u suprotan ugao gola Miloša Ostojića.

Upravo je Ostojić završio priču na ovom meču, makar kada je reč o ishodu, pošto je u 61. minutu napravio kardinalnu grešku za 3:0.

Uhvatio je, pa ispustio loptu ispred Rikarda Gomeša koji je dobio veliki poklon i nije ga propustio – 3:0.

Ako je to bilo malo čudnih situacija, u 76. minutu je VAR punih pet minuta, a možda i više, proveravao gol Sejdube Sume.

Sporan je bio položaj Danila Pantića uoči akcije Sume i Sameda Baždara i procenjeno je da je ipak sve bilo čisto a 4:0.

U poslednjim minutima meča Lazar Mihailović je postigao utešan pogodak za domaće i tu je bio kraj svemu što smo videli ove večeri na gradskom stadionu u Novom Pazaru.

Sva dešavanja sa gradskog stadiona u Novom Pazaru pratili smo direktno putem Live BLOG-a na B92.net:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

184 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve