Nova vest
Fudbal

Sreda, 04.08.2021.

21:30

Delibašić: Spremni smo za Hamarbi

Fudbaleri Čukaričkog igraju prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferecnija protiv Hamarbija, u četvrtak na stadionu Partizana.

Izvor: Beta

Autor:Beta

Delibašić: Spremni smo za Hamarbi
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener Pavle Delibašić rekao je da je njegova ekipa spremna za meč i da je ta utakmica od velike važnosti za klub i za srpski fudbal.

"Ekipa je maksimalno spremna, za utakmicu koja je od ogromne važnosti za klub, ali i srpski fudbal u globalu. Svakako da očekujemo tvrdu utakmicu", rekao je Delibašić.

On je dodao da Čukarički ima iskustvo sa igranjem protiv skandinavskih ekipa, poput Moldea pre dve godine.

"Hamarbi ima sličan mentalitet i fizionomiju igre, na nama je da ostvarimo bolji rezultat nego što je to bio slučaj protiv Norvežana", istakao je on.

Šef stručnog štaba kluba sa Banovog brda dodao je da je upitan nastup Miladina Stevanovića, Stefan Kovača i Srđana Mijailovića, zbog povreda.

"Jasno je koliko nam ti igrači znače. Ali, mi imamo više od 20 igrača u sastavu, spremnih da u svakom momentu istrče na teren, s obzirom da smo sve radili planski, da smo znali šta nas očekuje u borbi na tri fronta", rekao je on.

Delibašić je ocenio da utakmice u Evropi "teraju igrače da pruže više od maksimuma, a to posebno važi za mlade igrače".

"Naša liga jeste razvojna i u svakoj utakmici baš su mladi igrači u fokusu. Ali, u mečevima u Evropi je to sve na daleko višem nivou, jednostavno gledaju vas sa još većom pažnjom. Motiva nam baš zbog toga neće nedostajati, naprotiv", zaključio je trener "brđana".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve