Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 02.08.2021.

17:41

Đorđević: Svaka runda sve teža, niko ne sme biti potcenjen

Trener fudbalera Vojvodine Slavoljub Djordjević izjavio je, nakon žreba za plej-of Lige konferencije, da je svaka runda sve teža i teža.

Izvor: B92

Autor:B92

Đorđević: Svaka runda sve teža, niko ne sme biti potcenjen
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Dodaje da niko ne sme biti potcenjen, ali i da su iznenađenja uvek moguća u modernom fudbalu.

"Ni Galatasaraj ne sme da potceni Sent Džonston, kao što ni mi nismo Panevežis. Danas svako igra fudbal, to nije fraza i upravo je naš prethodni rival to dokazao, iako nije atraktivan niti dolazi iz neke fudbalske sredine. Nijedna ekipa nije slučajno u završnoj fazi kvalifikacija i zato treba poštovati sve rivale", rekao je Đorđević za klupski sajt.

Fudbaleri Vojvodine, ukoliko pobede austrijski LASK u dvomeču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija, u plej-of rundi će igrati protiv boljeg iz meča Galatasaraj-Sent Džonston, a prema Đorđevićevim rečima, Galatasaraj je na papiru favorit.

"Ali imamo još vremena i ne želimo da žurimo. Fokusirani smo samo na LASK. Odložena utakmica protiv Mladosti nam je toliko značila, momci su sveži, odmorni, puni elana. Napunili su opet baterije na fizičkom i psihološkom planu, oporavili su se od lakših povreda i sve što vidim na treningu me čini optimistom pred nastavak kvalifikacija", istakao je Đorđević.

Vojvodina dočekuje LASK u Novom Sadu u četvrtak u 19 sati, a potom gostuje austrijskom klubu u Klagenfurtu 12. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve