Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.07.2021.

23:25

Stanojević: Vratilo nam se za neke stvari

Trener Partizana Aleksandar Stanojević priznao je da njegova ekipa nije bila na nivou, ali da je zaslužila prolaz u 3. kolo kvalifikacija za Ligu konferencija

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Stanojević: Vratilo nam se za neke stvari
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Fudbaleri Partizana plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, pošto su u revanšu pobedili domaću Dunajsku Stredu sa 2:0. U prvom meču, odigranom u Beogradu, crno-beli su slavili sa 1:0.

"Možemo biti zadovoljni prolazom, pobedama u dve utakmice... Danas nismo bili na nivou na kakvom smo bili u prvoj utakmici, ali vratile su nam se neke stvari iz prve utakmice kad smo imali pet stopostotnih šansi", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

"Danas smo iz prve šanse postigli gol i kasnije imali sreću da je Popović odbranio penal u prelomnom trenutku, a Zdjelar kapitenski doneo prednost u saradnji sa Rikardom", dodao je Stanojević.

Trener crno-belih kaže da je Partizan bio u dvomeču bolji.

"Generalno mislim da smo zaslužili prolaz, dva puta smo pobedili, stvorili smo više šansi, tako da čestitam mojim igračima. Idemo dalje", naveo je Stanojević.

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar rekao je da je revanp u Slovačkoj bio teži od meča u Beogradu.

"Ali, opet dobra utakmica. Ušli smo malo nervozno, ali smo iz prve šanse postigli pogodak pa je posle bilo lakše. Imali smo situaciju da smo napravili penal i gde nam je jedan mlad momak pomogao da ostanemo u utakmici i na kraju pobedimo. Ovo nije kraj, tek nas čekaju teške utakmice", rekao je Zdjelar.

Partizan će u trećem kolu kvalifikacija igrati protiv ruskog Sočija, koji je eliminisao azerbejdžansku ekipu Kešla.

Utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija igraju se 5. i 12. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve