Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.07.2021.

10:00

Solskjer mora da preseče o operaciji Rašforda

Mančester junajted će narednih dana doneti definitivnu odluku u vezi sa operacijom ramena Markusa Rašforda.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Solskjer mora da preseče o operaciji Rašforda
Foto: EPA-EFE/Michael Sohn

Očekuje se da napadač po dolasku sa odmora sedne za sto sa Oleom Gunarom Solskjerom i preseče šta dalje - da li da nastavi sezonu rovitog ramena ili da preskoči početak i podvrgne se zahvatu.

"Što se tiče Markusa, odluku ćemo doneti u narednih nekoliko dana, kada proverimo u kakvom je stanju posle odmora. Ovo je odluka u poslednji čas. Šta je najbolje za njega i za klub", kaže Solskjer.

Junajted je u sredu prvi put posle marta 2020. igrao pred navijačima na "Old Trafordu".

Odigrali su 2:2 (1:1) u prijateljskom meču protiv Brentforda, bila je to serija prelepih golova od kojih se posebno izdvojio drugi Junajtedov, čiji je strelac bio Andreas Pereira.

Solskjer će morati da preseče i koga će poslati još na pozajmicu.

"U ponedelajk će svi biti tu i onda imamo dve nedelje rada do starta sezone. Videćemo kako su igrači koji stižu poslednji, koliko su spremni, jer je sve bilo na njima i tome kako su vežbali dok su bili na odmoru. Ne mogu ih tek tako ubaciti u tim ako nisu dovoljno spremni", jasan je Norvežanin.

Naredni meč Junajted igra u subotu 31. jula sa ekipom Prestona, a poslednja provera pred start sezone je sa Evertonom, 7. avgusta na Old Trafordu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve