Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.07.2021.

01:20

Đorđević optimista pred revanš

Trener fudbalera Vojvodine Slavoljub Đorđević izjavio je da je optimista pred revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Izvor: B92

Autor:B92

Đorđević optimista pred revanš
Foto: FK Vojvodina

Vojvodina će u četvrtak na svom terenu ugostiti Panevežis.

Vojvodina je u prvom meču slavila rezultatom 1:0 u gostima, a Đorđević je rekao da će pokušati da igraju još ofanzivnije i agresivnije.

"Mi imamo dobar rezultat, igramo kod kuće, imaćemo podršku navijača i siguran sam da ćemo pokušati da igramo još ofanzivnije i agresivnije i da na taj način ostvarimo još bolji rezultat u revanšu. Pita se naravno i protivnik, ali ja sam zaista optimista", rekao je Đorđević novinarima, prenosi klupski sajt.

Prema njegovim rečima, protivnik na papiru nije atraktivan i ne dolazi iz velike fudbalske zemlje, ali je jako nezgodan rival.

"Imaju veliki broj stranaca, tehnički su jako dobri i napravili su nam dosta problema. Dolaze sa golom minusa i siguran sam da će biti još ofanzivniji i agresivniji. Mi imamo povoljan rezultat, znamo da će biti teško i neizvesno, ali svesni smo da javnost očekuje prolazak", ocenio je Đorđević.

On je potvrdio da će biti promena u sastavu i najavio sigurne dve izmene u odnosu na prethodni meč sa Partizanom.

"Mića Vukadinović je juče počeo da trenira sa nama, Nešković se polako vraća, a dobra vest je i da Marku Bjekoviću ipak nije pukao ligament skočnog zgloba, već je samo naprsnuo, tako da će verovatno raditi sedam dana van ekipe i da za dve nedelje bude sa nama. Đorđević neće biti sa nama do oktobra", objasnio je trener Vojvodine.

On se osvrnuo i na promenu pravila UEFA o ukidanju gola u gostima koje će doneti mnogo veći broj produžetaka i samim tim veće su šanse da odlučuju kasnije i penali.

"Pravilo gola u gostima koliko je bilo dobro, toliko je bilo i loše. Zato treba da budemo pažljivi i koncentrisani kao da je 0:0 i kao da je prva utakmica. Ekipa treba da ima dozu opreza, ali još više treba da ima samopouzdanja i da pred našim navijačima idu na pobedu", zaključio je Đorđević.

Utakmica se igra u četvrtak od 20.00 na "Karađorđu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve