Nova vest
Fudbal

Utorak, 27.07.2021.

08:40

Usponi i padovi, snage i slabosti – Levandovski na filmu

Napadač Bajerna Robet Levandovski sledeći je o kom će biti snimljen dokumentarni film u produkciji Amazon Prajma.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Usponi i padovi, snage i slabosti – Levandovski na filmu
Foto: Profimedia

Do sada je snimljeno već nekoliko filmova, o Mančester sitiju, zatim o Totenhemu, o Arsenalu je u planu za sledeću sezonu, a poznato je da je sniman film i o novom igraču Pari Sen Žermena, Serhiju Ramosu.

Sada je na redu Levandovski, a film će se bazirati na njegov privatni život i put kojim je stigao do nagrade najboljeg igrača po izboru FIFA.

"Ideja iza dokumentarca je jedinstvena i jedan je od razloga što sam pristao da sve to pokrenemo. Voleli bismo da sa svima podelimo priču o usponima i padovima, snazi i slabostima, bez filtera, da prikažemo istoriju, baš onako kako se dogodilo", kaže Levandovski.

Sjajni golgeter dodaje i da veruje da će se film dopasti navijačima.

"Nadam se da će oni koji ga budu gledali i koji ne prate fudbal, naći sebe u tim detaljima. Voleo bih da film bude inspiracija deci koja sanjaju velike snove, ali ne veruju da mogu da ih ostvare", zaključio je popularni Leva.

Postigao je 41 gol u Bundesligi prošle sezone čime je oborio rekord legendarnog Gerda Milera koji je na snazi bio gotovo pola veka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve