Nova vest
Fudbal

Nedelja, 25.07.2021.

18:10

Dušan Vlahović – 70.000.000 €

Mladi srpski napadač iz Fiorentine Dušan Vlahović nalazi se na ceni.

Izvor: MS

Autor: MS

Dušan Vlahović – 70.000.000 €
EPA-EFE/Claudio Giovannini

Uveliko pregovara sa "ljubičastima" oko novog ugovora i blizu je da se nova saradnja realizuje, ali problem Italijanima pravi interesovanje Totenhema.

Engleski premijerligaš vidi Vlahovića kao zamenu za Harija Kejna, ukoliko popusti pod pritiskom Mančester sitija i samog igrača, zbog čega postoji mali teg u pregovorima Dušana i kluba iz Firence.

U načelu je srpski reprezentativac dogovorio platu od tri miliona evra po sezoni, plus bonuse, sve do 2024. godine, ali ima još jedna bitna stavka.

Vlahovićevi zastupnici u novi ugovor su ubacili otkupnu klauzuli od čak 70 miliona evra, koliko će zainteresovani klub morati da plati za bivšeg đaka Partizana ako Fiorentina bude odbijala sve niže ponude, otkriva list Gazeta delo Sport.

Sve je pred potpisom, ali se Totenhem umešao i stoji iznad cele priče, ali je izvesno zakasnio da dodatno "zakuva" situaciju.

Vlahović je pred potpisom kako bi na sebe stavio cenu od astronomskih 70 miliona evra, novac koji niko nikad nije platio za srpskog fudbalera nikada.

Prošle sezone je "eksplodirao" u Seriji A sa 21 golom i ne čudi što se pored Totenhema povezivao sa Arsenalom, Milanom, Romom i Juventusom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

11 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d